Ladiesrun

Kersverse moeder Vera pakt haar sportcarrière weer op met de Ladiesrun. “Bijna 15 jaar geleden rende ik voor het eerst mee met de Ladiesrun. Vorig jaar liep ik tijdens mijn zwangerschap nog de 10 kilometer. In mei is Loek geboren en sinds juli bouw ik het sporten weer langzaam op. De Ladiesrun 5 kilometer is een mooi doel om weer fit te worden na mijn zwangerschap.”

Hardlopen is nu een moment voor mezelf; even alles uit mijn hoofd.
Myrthe Roozen Nedbase

Ladiesrun

Ook Myrthe traint voor de Ladiesrun: “Nu ik weer in Zeeland woon, is dit natuurlijk het grootste en mooiste sportevent waar je aan mee kunt doen. Over het strand rennen langs de zee heeft iets magisch. Nu ik moeder ben, zijn de prioriteiten wat veranderd. Maar inschrijven voor een run als deze zorgt voor een stok achter de deur en zo blijf ik lekker trainen.”

Trailrun

Hilbert deelt hoe hij zich voorbereidt op zijn eerste Trailrun: “Bij eerdere hardloopwedstrijden miste ik één element: offroad lopen. Dit element zit namelijk wel in de Trailrun! In mijn trainingen zorg ik voor voldoende afwisseling tussen snelheids- en duurtrainingen en de ondergronden. Zo ben ik hopelijk optimaal voorbereid voor dit pittige parcours.”

Het is heerlijk om langs de kust hard te lopen. De zee en duinen blijven mij altijd trekken.
Jaap Walhout Nedbase

Kustmarathon

Fulltime ondernemer en vader Jaap rent in zijn vrije uren heel wat kilometers om te trainen voor zijn eerste marathon: “Het trainen is voor mij de ideale tegenhanger voor de dagelijkse drukte. Ik heb nog niet eerder een marathon gelopen, dus ik ga direct voor de mooiste én de zwaarste. Als rasechte Zeeuw vind ik het heerlijk om langs de kust te lopen. Ik ga niet voor een toptijd, maar heb er vooral erg veel zin in.”